Home Tips Welke vorm traprenovatie past het beste bij jouw trap?

Welke vorm traprenovatie past het beste bij jouw trap?

213
0

Soms lijkt het wel alsof je trap een dag na het stofzuigen alweer vies is. Door verkleuringen, deuken en krassen maakt het niet uit hoe vaak je schoonmaakt: je trap blijft er groezelig en oud uitzien. Nog een keer verven is echt geen optie meer. Wat kun je nu nog doen? Wellicht is het tijd om die al eeuwen uitgestelde renovatie van je trap nu eindelijk eens door te zetten. Van een traprenovatie wordt je trap niet alleen mooier, maar ook veiliger en stiller. Een traprenovatie steekt daarnaast je hele hal in een nieuw jasje, waardoor de ruimte er frisser uitziet. Wil jij je oriënteren op de mogelijkheden? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je over de voordelen van verschillende soorten traprenovaties.

Waarom is het goed om je trap te renoveren?

Een traprenovatie heeft verschillende voordelen:

  • Je trap ziet er als nieuw uit;
  • De hele ruimte krijgt een frisse uitstraling;
  • Door de speciale, geluiddempende lijm waarmee nieuwe overzettreden worden geplaatst, wordt je trap stiller;
  • Je traptreden krijgen een antislip-toplaag;
  • Je houdt je trap in het vervolg makkelijker schoon met een licht vochtig doekje;
  • De overzettreden van je trap worden kras- en slijtvast.

Welke traprenovatie past bij jouw trap?

Wat voor trap heb jij in jouw huis staan? Heb je een dichte trap met daaronder een berging of toilet, of heb je een open trap, wenteltrap of betonnen trap? Wat voor soort traprenovatie het beste bij jouw trap past, is afhankelijk van je beginsituatie. Monteurs plaatsen bij een dichte trap nieuwe stootborden en overzettreden, terwijl ze bij een wenteltraprenovatie juist volledig nieuwe treden plaatsen. Verder kunnen zij jouw open trap renoveren door die te bekleden of dicht te maken. Ook behoort LED-verlichting laten plaatsen tot de mogelijkheden. Door rond te kijken in een showroom doe je zelf ideeën op, maar natuurlijk kun je ook een monteur bij je thuis uitnodigen. Hij of zij geeft dan vrijblijvend advies over jouw trap, zodat jij straks precies weet wat de mogelijkheden zijn.

Je trap renoveren zonder troep

Wil je jouw trap laten renoveren, maar wil je het liefst voorkomen dat je dagenlang in de rommel zit? Neem dan een traprenovatiespecialist zoals Stairz in de arm. De monteurs van Stairz renoveren je trap vaak al binnen één dag. Op de dag dat zij jouw trap renoveren, brengen de monteurs zelf alle materialen die zij nodig hebben mee en nadat de montage gereed is ruimten zij zelf op. Zo geniet je optimaal van jouw glinsternieuwe trap!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in