Home Tips Vijf accessoires voor de inrichting van de hal

Vijf accessoires voor de inrichting van de hal

258
0

De hal is de eerste plek in huis waar jouw gasten terecht komen zodra ze je huis binnen stappen. Je wilt natuurlijk dat jouw gasten onder de indruk zijn van jouw smaak en inricht skills, dus is het ook belangrijk om de hal mooi ingericht te hebben. Dit is namelijk een voorproefje voor de prachtige woonkamer en keuken. Doordat de hal in de meeste huizen niet heel groot is, wil je hier niet al te veel in zetten. Dit maakt het al gauw erg vol, wat heel rommelig kan zijn. Met een paar simpele accessoires heb je de hal zo op een mooie en stijlvolle manier ingericht! In deze blog hebben we een aantal accessoires die jouw hal stijlvol zullen maken.

Een sleutelrekje 

Vind je het ook altijd zo ontzettend vervelend wanneer het 10 voor 9 is en jij om 9 uur op werk moet zijn en je bent je sleutels voor de vijfenvijftigste keer weer kwijt? Ze liggen niet op de kast, niet tussen de kussens en ook niet op de keukentafel. Je kunt dit probleem heel makkelijk voorkomen door een sleutelrekje bij de voordeur op te hangen. Door je sleutels een eigen plek te geven, zul je deze ook niet meer zo snel kwijtraken en dus ook niet meer te laat zijn op je werk. Winnen!

Een kapstok 

Een kapstok is een onmisbaar accessoire voor in de hal. Waar anders moeten mensen hun jas ophangen? Afhankelijk van wat je stijl is, zijn er veel soorten kapstokken verkrijgbaar. Voor een minimalistische look zou je mooie zwarte haakjes kunnen ophangen. Je kan ook kiezen voor een kast met schuifdeuren gemaakt met spiegels. Met een kast ziet de hal er erg netjes uit doordat je de jassen niet ziet. Daarnaast kun je de schoenen ook in deze kast stoppen, waardoor er niet overal losse schoenen liggen.

Een plant in een mooie bloembak

Planten zorgen voor een rustgevende en stijlvolle sfeer in huis. Door een plant met een mooie bloempot in de hal te zetten, laat je zien dat jouw huis ontzettend stijlvol is. Denk aan een mooie olifantenpoot in een mooie kunststof bloempot in de vorm van een abstract gezicht (kun je vinden bij https://www.tuinvoordeel.eu/) , of misschien liever een stenen zwarte ronde plantenbak. Je zou ook er voor kunnen kiezen om kleine plantenbakjes op te hangen aan de muur als wanddecoratie om de kale wand op te vullen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in