Home Tips Van koper tot ijzer, je kunt geld verdienen aan oude metalen

Van koper tot ijzer, je kunt geld verdienen aan oude metalen

211
0


Wanneer je gaat verbouwen krijg je bouwafval. Zo kun je bijvoorbeeld bij de verbouwing van je badkamer de kranen vervangen. Maar waar laat je dan de oude kranen en de leidingen die je verwijdert? Gooi je die bij het bouwafval dan moet je voor dat afval meer betalen. Maar wanneer je ze inlevert bij kh-metals, kun je er nog geld aan verdienen ook! Natuurlijk verdien je niet de hele verbouwing terug, maar alle kleine beetjes helpen. Zo kun je al je oude metalen inleveren. Heb je bijvoorbeeld aluminium afval en wil je dat inleveren? Bekijk dan eerst de oud aluminium prijs op de website van kh-metals.nl. Net als bij olie wordt de prijs van oude metalen (schroot) bepaald door vraag en aanbod. Dat betekent dat wanneer de vraag groot is de schrootprijs hoog is. Hierdoor is de schrootprijs dagelijks anders.

Koper is op dit moment het meest gevraagd

Omdat koper op dit moment het meest gevraagd wordt, wordt daarvoor op dit moment de hoogste prijs geboden. Op www.kh-metals.nl kun je de dagprijs vinden voor koper. Kh-metals is al sinds 1925 actief in metaalrecycling en heeft dus al jaren ervaring. Ze hebben inmiddels een aardig netwerk in- en verkoop klanten en hebben hierdoor voor bijna alle producten wereldwijd direct toegang tot fabrieken en gieterijen. Er is geen tussenhandel en daarom zijn de prijzen voor inkoop bij kh-metals hoog! Dat geldt niet alleen voor koper maar ook voor al het andere schroot zoals; lood, zink, aluminium en rvs. Ook oude elektronica en katalysatoren kun je hier inleveren. Uiteraard wordt gewerkt volgens strikte Europese regelgeving. Je kunt zo niet alleen een paar euro verdienen, maar je spaart ook het milieu omdat het meeste schroot hergebruikt ofwel gerecycled wordt.

Zelf brengen of oude metalen laten ophalen

Je kunt zowel particulier als zakelijk zelf je schroot brengen. Wanneer je schroot komt brengen dan wordt de partij gewogen en ontvang je hiervoor de dagprijs. Je kunt het te ontvangen bedrag pinnen bij de pinautomaat op het terrein of op je bankrekening laten storten. Je kunt je oude ijzer ook op laten halen of je laat een container plaatsen waar je het schroot zelf in opspaart. Bij kh-metals kun je kiezen uit diverse maten containers of palletboxen. Heb je vaker een partij schroot kies dan voor de container- of palletbox service. Stuur een e-mail of bel ze even en je container of palletbox staat de volgende dag al op de plaats die je hebt aangegeven. Is de container of palletbox vol dan volstaat een telefoontje of email om deze weer bij je te laten ophalen. Het geld dat het schroot opbrengt wordt automatisch op je rekening gestort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in