Home Tips Tegels scoren doe je zo

Tegels scoren doe je zo

312
0

Wanneer je de bouwmarkt instapt, omdat je besluit dat je je badkamer wil gaan verbouwen en je nieuwe tegels wil, dan kan het zomaar eens gebeuren dat je lastig een keuze kunt gaan maken. Daarom is het belangrijk om voor jezelf overzichtelijk te hebben waar jij op moet gaan letten tijdens de zoektocht naar de nieuwe tegels voor jouw badkamer. Er is namelijk ontzettend veel keuze en veel tegels hebben ook nog speciale eigenschappen die jou nog wel eens over de streep kunnen trekken met hun mooie eigenschappen. Maak daarom een overzicht van wat jij belangrijk vindt voor de badkamer of maak een moodboard om jouw ideale sfeer voor deze fijne ruimte te kunnen bepalen. 

Inspiratie opdoen

Wanneer je een moodboard maakt, kun jij ideeën of inspiratie op doen in tijdschriften of op internet en zo kun jij erachter komen wat jij mooi vindt. Er zijn veel verschillende trends op het gebied van badkamers en deze kunnen de zoektocht misschien nog wel eens wat makkelijker maken, zodat jij sneller de ideale tegels vindt en tevreden naar huis kunt gaan. Op internet vind je ook leuke nieuwe ideeën waar je misschien zelf nooit aan zou denken, maar wat jij makkelijk zelf ook uit zou kunnen voeren. Deze inspiratie kun je natuurlijk ook opdoen door goede showrooms te bezoeken en te kijken waar jouw oog op blijft vallen. 

Wat wil je graag zien?

Welke stijl zie jij graag terug in de badkamer? Wil jij graag rust en regelmaat en mogen van jouw de tegels zo groot mogelijk? Dan zijn er veel mogelijkheden. Door voor grotere tegels te kiezen, blijft de badkamer rustig, omdat er niet teveel poespas bij komt kijken. Je kunt er ook voor kiezen om deze grotere tegels te combineren met kleinere tegels om er een speelse touch aan te kunnen geven en het geheel een beetje doorbroken wordt. Deze tegels kun je in alle verschillende soorten, maten en materialen kiezen, dus je kunt het zo gek of zo normaal maken als dat jij zelf graag wilt. 

Rust of drukte?

Ga je tegels kopen? Denk dan ook aan het printje wat jij wel of niet op de tegels wilt. De trend van deze tijd is natuurlijk de marmeren look waarbij de aderen anders gekleurd zijn dan de rest van de tegel en deze niet zo standaard zijn. Wil je een rustig patroon of mag er van jouw veel gebeuren op de tegel? Je kunt ook kiezen voor tegels met een printje dat zich herhaalt door de badkamer heen om het nog speelser te maken en het creatief te kunnen gebruiken. Alles is mogelijk. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in