Home Prijzen gietvloer

Prijzen gietvloer

Overweeg je om een gietvloer te nemen? Alleen weet je niet wat voor budget je daarvoor nodig hebt? Het is altijd fijn om van tevoren te weten wat je kunt verwachten bij een uitgave. Je kunt altijd een offerte aanvragen bij een specifiek bedrijf. Toch is het wel fijn te weten wat de prijscategorie ongeveer is.

Wil je direct weten wat de prijs voor een gietvloer bij jou thuis is? Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan bij verschillende gietvloer specialisten.

Waar wordt de prijs op gebaseerd?

De prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Hier kun je denken aan het aantal vierkante meter natuurlijk. Maar je moet ook denken aan de omstandigheden van de oude vloer bijvoorbeeld of de ondervloer. Is er bijvoorbeeld een ondervloer die niet gelijkloopt? Dan zul je eerst dat moeten laten doen en dat kost dan weer extra geld.

Ook hangt het af van je eigen keuze. Stel je kiest er bijvoorbeeld voor om meerdere kleuren gietvloer te doen dan kost dat meer werk. Dit resulteert dan in een hogere prijs. Dit is bijvoorbeeld het geval als je een betonlook wilt.

Ook bijvoorbeeld vloerverwarming is een optie die je kunt nemen. Alleen betaal je hier dan uiteraard nog een extra bedrag voor om dit te doen. De voorbereiding die nodig is voordat de gietvloer gelegd kan worden is ook een factor van de prijs. Des te meer voorbereiding er nodig is. Des te hoger de prijs uiteindelijk zal worden.

Hoeveel ben je kwijt per M2?

Het verschilt natuurlijk ook per bedrijf wat je kwijt bent per m2. Wel is het zo dat des te meer m2 je laat doen des te goedkoper het is per m2. Ook verschilt de arbeidskosten per bedrijf. Vraag daarom altijd een offerte aan. Hieronder in de tabel zul je zien wat je ongeveer kwijt bent per m2 per soort gietvloer.

Soort vloerPrijs per m2 (excl. BTW)
Epoxy gietvloer45-72,- m2
Polyurethaan60-80,- m2
Troffel60-80,- m2
Mortex90-120,- m2
Cementgebonden73-97,- m2