Home Blog Perfecte vloerkleden bij je industriële gietvloer

Perfecte vloerkleden bij je industriële gietvloer

92
0

Heb je een prachtige industriële gietvloer? Dan is dit artikel wat voor jou. Ik ga in dit artikel namelijk wat mooie ideeën geven voor vloerkleden die hier perfect bij passen. Een vloerkleed kan je woning een heel stuk gezelliger maken en zorgt voor een stuk van de aankleden. Door een vloerkleed aan je interieur toe te voegen creëer je een sfeervoller huis. Dit is natuurlijk belangrijk, want een huis moet zeker gezelligheid en sfeer uitstralen om er lekker te kunnen wonen.

Industriële vloerkleden

Bij deze woonstijl staan de materialen als hout, beton en staal centraal. Een vloerkleed met een stoer en strak ontwerp past dus perfect binnen deze stijl. Denk bijvoorbeeld aan een rechthoekig kleed. Dit combineert goed met de moderne, strakke meubels binnen je industriële woonstijl. Als je juist op zoek bent naar wat afwisseling kun je ook goed voor een wat minder strakke vorm kiezen zoals rond of ovaal. Dit zal wat meer opvallen, maar is hierdoor niet minder passend en mooi. Je ziet binnen deze stijl ook veel industriele vloerkleden van jute terug. Jute is een natuurlijk materiaal dus dit combineert ook mooi met de andere meubels en accessoires.

Kleuren

Bij de robuuste woonstijl zie je vaak de kleuren zwart, bruin, wit, grijs, groen en blauw terug. Deze kleuren komen daardoor ook vaak terug in de industriele vloerkleden. Als je bijvoorbeeld de kleuren grijs, wit en blauw in je interieur hebt zitten is het gaaf om een blauw vloerkleed aan te schaffen voor op je grijze gietvloer. Deze kleuren combineren dan allemaal mooi met elkaar en het vloerkleed is dan een mooie toevoeging aan het gehele interieur.

Hopelijk heb je iets gehad aan de tips die ik hierboven genoemd heb en kun je een mooi industrieel vloerkleed gaan uitzoeken die past bij jouw gietvloer en bij de rest van jouw industriële woning.