Home Blog Mozaïektegels goud voor een luxe interieur

Mozaïektegels goud voor een luxe interieur

210
0

Goud is hot! Waar goud vroeger nogal eens met kitsch werd geassocieerd, is deze kleur nu niet meer weg te denken uit ons interieur. Van accessoires tot tegels: goud geeft een vleugje luxe aan elke ruimte. Meedoen aan deze trend? Dan zijn mozaïektegels in het goud wellicht wat voor jou. Bij Mozaïektegelwinkel.nl vind je een uitgebreid assortiment, met goudkleurige mozaïektegels in diverse vormen en afwerkingen. Lees hieronder meer!

Metallic mozaïek bij jou thuis

Bij mozaiektegelwinkel.nl vind je gouden mozaïek in de Metaal-serie. Deze serie kenmerkt zich namelijk door mozaïek met een opvallende metallic-coating. Kies bijvoorbeeld voor hexagon mozaïek met een mat gouden finish of voor vierkante mozaïek in glanzend goud. Liever een wat subtielere kleur? Dan zijn de rosé gouden of bronzen mozaïektegels uit deze serie misschien iets voor jou. Daarnaast kan glasmozaïek

Metallic mozaïek is prachtig, maar ook gevoelig. De coating van deze mozaïektegels is bijvoorbeeld niet bestand tegen zuren. We raden je daarom af om metallic mozaïek te verwerken op een plek waar het nat of vies wordt, zoals een inloopdouche of keuken. Daarnaast kun je het beste zoveel mogelijk natuurlijke reinigingsproducten gebruiken, zoals groene zeep.

Mozaïektegels goud voor een accent

Gouden mozaïek trekt alle aandacht naar zich toe. Deze tegels zijn daarom heel geschikt voor het aanbrengen van accenten in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan het bekleden van een nis in de badkamer of keuken met gouden mozaïek. Daarmee geef je de ruimte een subtiel, maar oh zo luxe detail – perfect voor een hotel-chic interieur.

Wil jij wat meer uitpakken met deze trend? Dan kun je ook een wand (gedeeltelijk) bedekken met mozaïektegels in het goud! Verwerk ze bijvoorbeeld tot op ongeveer de helft van een muur in de hal, slaapkamer of badkamer, als een moderne vertaling van klassieke lambrisering. Daarmee maak jij een echt luxe statement bij jou thuis!