Home Blog Maak kennis met het Japandi interieur

Maak kennis met het Japandi interieur

265
0

Een Japandi interieur? Dit is waar je goed op moet letten

Een Japandi interieur is vandaag de dag gewilder dan ooit. En dat is ook helemaal niet zo gek, als je het aan ons vraagt. Het interieur zorgt voor een erg rustig en sereen geheel. Ook wordt er enkel gebruik gemaakt van rustige en neutrale kleuren. Hierdoor is de kans erg groot dat je deze stijl ook maar al te graag bij jou in huis terug wilt laten komen. Maar hoe pak je dat eigenlijk nu het beste aan? We geven je een paar erg handige tips in dit artikel.

Zorg altijd voor een rustig en een sereen totaalplaatje

Het doel van een Japandi interieur, is het neerzetten van een rustig en een strak totaalplaatje. Dit kun je doen door het gebruik van rustige kleuren, maar ook door het gebruik van natuurlijke materialen. Je kunt daarbij denken aan hout en marmer. Met slechts een paar meubelstukken in huis, kun je deze stijl dus al erg snel terug laten komen.

Kies altijd met het vergelijken van verschillende soorten vloeren

Maar het is ook enorm belangrijk om goed te kijken naar de basis van de woning. Het uitzoeken van vloeren is daar bijvoorbeeld een erg goed voorbeeld van. Ook dan is het erg belangrijk dat je voor rustige en neutrale kleuren gaat. Maar je weet het als geen ander. Op het gebied van een vloer is er enorm veel mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een marmoleum concrete vloer in jouw interieur.

Marmoleum concrete vloer goede investering voor een Japandi interieur

Heb je wel eens een keer gehoord van een marmoleum concrete vloer? Zo niet, is het altijd een erg goed idee om je wat verder te verdiepen in dit type materiaal. De vloer zorgt voor een erg strak totaalplaatje en is ook nog eens erg makkelijk te leggen. Zorg er dan wel altijd voor dat je dit type vloer laat leggen door een specialist. De vloer wordt dan snel gelegd, met de grootste zorg en enkel het beste materieel wordt gebruikt. Zo krijg je dus ook altijd te maken met minimaal restmateriaal. En dat is wel zo fijn, want dit kan ook aardig in de kosten besparen. Laat je dan altijd erg goed adviseren door een specialist op het moment dat je wilt gaan investeren in een marmoleum concrete vloer.