Home Tips Klankschalen balans lichaam en geest

Klankschalen balans lichaam en geest

531
0

De trillingen die de klankschalen uitzenden worden al eeuwenlang gebruikt voor genezingsdoeleinden, voor meditatie en voor zuiveringssessies. De geluiden die door de schalen worden uitgezonden zuiveren de omgeving, zorgen voor harmonie en wekken de genezende kracht van het lichaam.

Het geluid van Tibetaanse kommen raakt onze ziel. De klankschalen worden handmatig geproduceerd met een legering van verschillende metalen. Het feit dat ze 5 tonen tegelijk kunnen laten vibreren, waardoor ze enkele minuten blijven vibreren, maakt ze tot een uniek muziekinstrument met therapeutische effecten.

Door een diepe ontspanning te veroorzaken, bevrijden het geluid en de trillingen van de schalen de mensen van stress en dus van zorgen, onzekerheden en energetische blokkades, die verantwoordelijk zijn voor fysieke, emotionele en spirituele problemen. Ze helpen zorgen, onzekerheden en de verschijning van fysieke, emotionele en spirituele kwalen te verlichten.

Tibetaanse bekers worden gebruikt in Tibet, Nepal, India en andere Oosterse landen met Tibetaanse tradities, waar ze bekend staan om hun spirituele en therapeutische mogelijkheden.

Geluidstherapie met Tibetaanse kommen wordt in het Westen al op grote schaal gebruikt en is gebaseerd op de oude Tibetaanse wijsheid van het produceren van geluiden en ultrasound met kommen op basis van een speciale metaallegering.

Het therapeutische werk met klankschalen zal inwerken op het menselijk organisme en het energetisch harmoniseren, waardoor de genezing van de spirituele, emotionele, mentale en fysieke vlakken in gang wordt gezet. De bekers wekken de lichaamseigen genezingskracht op.

Belangrijkste voordelen van geluidstherapie

– Beter vermogen om een staat van diepe ontspanning te bereiken;

– Meer beheersing van het oplossen van problemen en zorgen;

– Energieke ontstopping en een direct gevoel van welzijn;

– Verhoogde creativiteit, concentratie en handelingsvermogen;

– Versterking van het immuunsysteem en verbetering van het zelfvertrouwen;

– Verlichting van chronische pijn;

– Hersenhelft balans;

– Zachte massage en harmonisatie van elke lichaamscel;

– Positieve invloed op het zelfvertrouwen en de angst.

De kracht van klankschalen therapie

Voor veel culturen is geluid de goddelijke kracht die zich manifesteert door middel van ritmische trillingen. klankschalen therapie verschijnt als een effectieve ontspanningsmethode.
Door dit proces van geluidsprojectie wordt het lichaam gemasseerd, waardoor het lymfatische, endocriene en immuunsysteem wordt gestimuleerd. Tegelijkertijd is het mogelijk om een staat van meditatief bewustzijn binnen te treden, waarbij visualisaties worden ontvangen, in de vorm van kleuren, symbolen, herinneringen of dromen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in