Home Blog Je keuken inrichten met nieuwe keukenmachines

Je keuken inrichten met nieuwe keukenmachines

158
0

Wanneer je veel in de keuken te vinden bent, dan mogen een paar goede keukenmachines niet ontbreken. Waar de meesten vroeger niet meer hadden dan alleen een staafmixer, is dit vandaag de dag natuurlijk een heel ander verhaal. Kom vandaag de dag maar eens een willekeurig huis binnen en loop maar eens naar de keuken. De kans dat je meerdere luxe apparaten ziet staan, die is vrij groot. Vooral een koffiezetapparaat doet het ontzettend goed. Zo kun je kiezen voor een eenvoudig koffiezetapparaat, maar is ook een bonenapparaat ontzettend populair. Kortom, we kunnen niet meer zonder. Maar welke keukenmachines zijn nog meer onmisbaar in jouw nieuwe keuken?

Een blender

Een goede blender is onmisbaar in iedere keuken. Of het nu gaat om het maken van een heerlijke verse smoothie of het pureren van verschillende soorten groenten. Omdat het ons ook heel goed voor kunnen stellen dat je natuurlijk niet je volledige aanrechtblad vol wilt hebben staan met apparatuur, is een hakmolen een perfecte keuze. Dit veelzijdige apparaat kan namelijk gebruikt worden voor allerlei verschillende doeleinden. Zo kun je er niet alleen mee pureren, maar ook gerust je verse groene smoothies mee maken iedere ochtend. Kortom, een absolute aanrader dus!

Kitchenaid

Als we het hebben over de rolls royce onder de keukenmachines, dan hebben we het natuurlijk over de keukenmachine van Kitchenaid. Dit apparaat is veelzijdig en kan daarom dus ook voor allerlei verschillende doeleinden worden gebruikt in de keuken. Door de verschillende maten, zijn ze verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Tevens kun je ook kiezen voor verschillende kleuren, helemaal passend bij de stijl van jouw keuken. Dit apparaat mag dan misschien wel iets duurder zijn dan een gemiddeld ander keukenapparaat, maar naast de veelzijdige mogelijkheden, is het ook een ware eyecatcher op je aanrechtblad.

Koffiezetapparaat

We hebben hem al even genoemd, maar je keuken is natuurlijk niet compleet met een koffiezetapparaat. Hierbij kun je kiezen uit een ‘eenvoudig’ model, maar zal de echte barista natuurlijk kiezen voor een bonenapparaat. Niet alleen is deze koffie volgens velen vele malen lekkerder, maar staat het apparaat ook prachtig in je keuken.