Home Blog Intenswonen.nl korting

Intenswonen.nl korting

78
0

Hoewel de laatste twee jaar van lockdowns niet ideaal waren om nieuwe trends in huisontwerp te omarmen, ziet het er veelbelovend uit in 2022. Na bijna twee jaar binnen opgesloten te hebben gezeten, hebben we allemaal een veel beter idee van wat werkt in ons huis en wat niet.

En aangezien velen van ons volgend jaar vanuit huis blijven werken, is het nog belangrijker dat we dat goed doen, een ruimte voor onszelf creƫren die zowel comfortabel als, in onze ogen, stijlvol is.

Er bestaan heel veel verschillende woonkamer stijlen. Eigenlijk ieder huis dat je tegenkomt of bezoekt, heeft zo ongeveer zijn eigen interieur stijl. Uit deze stijlen kunnen we ontzettend goed de smaak van de gelukkige eigenaar aflezen. En je weet: met smaak valt niet te twisten! Maar heb je eigenlijk enig idee wat jouw eigen smaak op interieur gebied is en hoe je deze succesvol toepast in jouw huis of specifiek jouw woonkamer?

Het kan knap lastig zijn om hierin door de bomen het bos te zien. Gelukkig zijn er enkele uitgangspunten die we kunnen hanteren in de vorm van standaard interieur stijlen. In dit artikel breng ik die voor jou in kaart, helemaal in lijn met de woonkamer stijlen van 2022.

Houtkleurige materialen

Dit is meer dan een trend – het is eigenlijk een reactie op veranderingen in het milieu in combinatie met deze grote beweging van de stad naar de regionale gebieden. Mensen willen zich veilig voelen op afgelegen locaties en het gebruik van de juiste materialen helpt daarbij. Het leunt ook op duurzaamheid.

Zwarte keukens

Dit bestaat al een tijdje en omvat ook diep, rijk marineblauw en andere donkere, verzadigde kleuren in een keuken die mijlenver verwijderd is van wit op wit. Bekijk hier de intenswonen.nl kortingscodes.

Buitenkeukens

Buitenovens, koelkasten, gootstenen, voorbereidingsruimtes, pizzaovens, verlichting, geluidssystemen en zelfs buitentapijten! Het maakt echt optimaal gebruik van de ruimte die we hebben.