Home Tips Hypotheek nodig voor een huis of voor iets anders?

Hypotheek nodig voor een huis of voor iets anders?

83
0

Als je van plan bent om een huis of appartement te kopen houdt er dan rekening mee dat je normaal voor het regelen van je hypotheek wel een maand of twee kwijt bent. Wil je weten hoeveel hypotheek je (waarschijnlijk) kunt krijgen? Ga dan naar hypotheek berekenen van Hypotheek24.nl. Met deze online tool bereken je in 1 minuut de maximale hypotheek die je kunt krijgen. Vervolgens kun je op de woningmarkt zoeken naar een woning die daar bij past. Heb je nog eigen geldmiddelen die je kunt inleggen? Dan is het een kwestie van dat geld erbij leggen of voor dat geld gaan verbouwen. De wet hanteert namelijk strakke regels voor het verstrekken van nieuwe hypotheken. Dat betekent dat je tot maximaal 100 % van de woningwaarde kunt lenen dus dat het hypotheekbedrag nooit hoger kan zijn dan de woningwaarde zelf.

Je hebt een huis op het oog; wat dan:

Wanneer je serieuze plannen hebt om een woning te gaan kopen vraag dan eerst hypotheekadvies aan. Dat kan op www.hypotheek24.nl snel en eenvoudig. Dat komt omdat ze werken met (bijna) alle banken en ze je daardoor altijd de beste aanbieding kunnen doen. Dat hoeft niet altijd de laagste rente te zijn want de looptijd van een hypotheek is vaak belangrijker dan de laagste rente. Hoe langer de looptijd van een hypotheek hoe hoger de rente. Maar bij een lange looptijd weet je wel waar je al die jaren aan toe bent. Wanneer je hypotheekadvies aanvraagt bij hypotheek24.nl dan is het eerste gesprek van ongeveer 45 minuten gratis. Tijdens dit gesprek krijg je inzicht in je financiële mogelijkheden, maandelijkse hypotheeklasten en is het aan het eind van het gesprek duidelijk of je de woning, die je op het oog hebt, kunt betalen.

Een oververhitte woningmarkt creëert meer mogelijkheden:

Op dit moment is de woningmarkt oververhit. Dat betekent dat er veel meer kopers voor woningen zijn dan verkopers. Daarom betaal je nu veel meer voor een woning dan een paar geleden. Heb je een eigen woning dan betekent een oververhitte woningmarkt dat je eigen woning meer waard is. De extra waarde ofwel de overwaarde van je woning kun je ook gaan gebruiken. Bijvoorbeeld voor het opknappen of uitbreiden van je huis of voor het opknappen van je tuin. Een nieuwe badkamer of een nieuw terras. Soms is het zelfs mogelijk om het bedrag waarmee je de hypotheek verhoogt te gebruiken voor een vakantie of een auto. Je hypotheek verhogen kun je ook eenvoudig online regelen bij www.hypotheek24.nl. De kosten voor het verhogen van je hypotheek bij Hypotheek24.nl kost je € 2.500,-. Je start met het invullen van enkele gegevens waarna er contact met je wordt opgenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in