Home Blog Het voordeel van het kopen van b-keus witgoed

Het voordeel van het kopen van b-keus witgoed

141
0

Als je op zoek bent naar huishoudelijke apparaten zoals een wasmachine, koelkast of droger, dan kun je ervoor kiezen om b-keus witgoed aan te schaffen. B-keus witgoed zijn apparaten die een kleine beschadiging hebben opgelopen tijdens het transport of in de winkel. Hierdoor worden deze apparaten vaak tegen een lagere prijs aangeboden dan de reguliere witgoedapparaten. Het voordeel van het kopen van b-keus witgoed is dat je flink kunt besparen op de aanschafkosten, terwijl de kwaliteit van het apparaat vaak nog steeds uitstekend is. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het kopen van b-keus witgoed en waar je op moet letten bij het maken van een keuze.

Voordelen van het kopen van b-keus witgoed

Het kopen van b-keus witgoed kan flink in de kosten schelen. Ondanks dat deze apparaten een kleine beschadiging hebben opgelopen, zijn ze nog steeds van uitstekende kwaliteit. Bij Wasgigant en Wasmachine Gigant kun je terecht voor b-keus witgoed, waarbij je kunt profiteren van kortingen tot wel 50% op de normale internetprijs. Naast b-keus witgoed zijn er ook jong gebruikte apparaten beschikbaar die volledig zijn getest en nagekeken. Bovendien bieden beide bedrijven gratis bezorging en aansluitservice aan. Zo kun jij profiteren van de voordelen van b-keus witgoed zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit en service.

Energiezuinige huishoudelijke apparaten

Als het gaat om het besparen van energie in huis, dan is het aanschaffen van energiezuinige huishoudelijke apparaten een goede stap. Elektrische apparaten, inclusief verlichting, zorgen voor ruim twee derde van het energieverbruik in huishoudens, zelfs in stand-by stand. Dit kan oplopen tot jaarlijks bijna 400 kilowattuur wegstromen door sluipverbruik van apparaten. Het is dus belangrijk om bewust om te gaan met het energieverbruik in huis. Gelukkig bieden energiebedrijven informatie over energiebesparing, energiewijzers voor elektrische apparaten en energiepremies voor energiezuinige apparaten. Zo kun jij niet alleen besparen op de aanschafkosten, maar ook op de energierekening.

Garantie en klantenservice voor b-keus producten

Als je een tweedehands wasmachine koopt, is het belangrijk om te weten of er garantie op zit en of er een goede klantenservice beschikbaar is. Gelukkig bieden veel verkopers van b-keus witgoed volledige garantie op hun producten, zodat je met een gerust hart een tweedehands wasmachine kunt kopen. Zo weet je zeker dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan als er iets mis is met het apparaat. Daarnaast is het handig om te weten dat sommige verkopers een klantenservice hebben die bereikbaar is via telefoon, e-mail en contactformulier. Dit kan handig zijn als je vragen hebt over het product of als je hulp nodig hebt bij de installatie van de tweedehands wasmachine.

Tips bij het kiezen van het juiste apparaat

Als je op zoek bent naar een b-keus wasmachine, zijn er verschillende merken waaruit je kunt kiezen. Miele wasmachines staan bijvoorbeeld bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Daarnaast zijn er andere merken van wasmachines, zoals Asko, Bosch, Siemens, AEG, Zanussi, Electrolux, Whirlpool, Bauknecht, Indesit en Ariston. Het is belangrijk om te kijken naar de specificaties van het apparaat en te bepalen welke functies voor jou belangrijk zijn. Let bijvoorbeeld op het energielabel, de wascapaciteit en de programma’s die worden aangeboden. Vergeet ook niet om te kijken naar de afmetingen van het apparaat en of deze past in de ruimte waar je hem wilt plaatsen. En als laatste tip: bekijk of de verkoper het oude witgoed gratis afvoert, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt.