Home Gietvloer keuken

Gietvloer keuken

Een mooie keuken verdiend een mooie vloer, een goede vloer voor in de keuken is een gietvloer. Een gietvloer in de keuken heeft namelijk heel veel voordelen. Zo kan er geen water tussen de naden komen want die zijn er niet. Ook sluit het goed aan bij de randen zodat ook daar geen water terecht kan komen.

Geen bollende vloer

Je kent het wel, je bent met water bezig en het water vliegt alle kanten op. Als je daar een vloer hebt liggen met naden erin is de kans groot dat het water ertussen gaat zitten, het gevolg daarvan is dat de vloer het water opzuigt en dat omhoog komt te staan. Dat is natuurlijk hartstikke zonde van de vloer maar is bijna niet te voorkomen als je een vloer met naden hebt. Daarom is een gietvloer een goede vloer voor in de keuken, geen naden en ook zuigende werking van de vloer dus ook geen bolling in de vloer.

Wat kost een gietvloer keuken?

De kosten van een gietvloer keuken kunnen heel erg uiteen liggen, dat heeft als reden dat er veel verschillende vloeren zijn. Naast dat er veel verschillende soorten vloeren zijn hangt het natuurlijk ook af van hoe groot de keuken is, als hij 5 meter is betaal je daar uiteraard minder voor dan wanneer hij 15 meter is. Als je het goed aan wilt pakken dan zorg je ervoor dat je een goede offerte in huis hebt, je weet dan precies wat je kunt verwachten qua prijs en hoeft niet bang te zijn dat je veel meer kwijt bent dan dat.

Hoe maak je een gietvloer schoon?

Een gietvloer is heel erg makkelijk te onderhouden, je hoeft enkel er maar voor te zorgen dat je het goed schoon houdt. Het voordeel is dat je met een goede dweil de vloer heel makkelijk schoon kunt houden, af en toe de dweil erover halen is dan ook genoeg om voor je gietvloer te zorgen. Veel onderhoud heeft de vloer dus niet nodig.

Hoelang kan de gietvloer mee

Een gietvloer kan heel erg lang meegaan, als hij goed is gegoten kan een gietvloer zeker 30 jaar mee. Dat is een hele lange tijd en dat is dus ook het investeren van een gietvloer waard. Je hoeft voorlopig dus niet meer te investeren in een nieuwe vloer en dat is ook wel weer heel erg fijn. Het voordeel van de gietvloer is dat hij overal past.