Home Tips Geef malafide slotenmakers geen kans

Geef malafide slotenmakers geen kans

101
0

Malafide slotenmakers vragen keer op keer veel te veel geld voor geleverde diensten of producten en profiteren ervan dat u wellicht in paniek bent omdat u uw huis niet binnen kan. U heeft het vast wel eens meegemaakt dat u zich per ongeluk heeft buitengesloten terwijl er niemand anders thuis is. Geen fijn gevoel want u wilt graag zo snel mogelijk weer naar binnen. Even via Google een slotenmaker spoed opzoeken is dan geen goed idee. Malafide slotenmakers zorgen ervoor dat ze bovenaan in de lijst van Google staan. Dit gebeurt door het verzamelen van veel clicks door derden. Wanneer u dus een slotenmaker belt die bovenaan de Google lijst staat heeft u veel kans dat u te maken krijgt met een malafide slotenmaker die wellicht uw deur wel kan openen maar u daarna trakteert op een torenhoge rekening.

Zo zoekt u een betrouwbare slotenmaker

Het CCV heeft online een zoekmachine voor betrouwbare slotenmakers. Bedrijven moeten aan diverse eisen voldoen om in deze lijst terecht te komen. De eisen zijn opgesteld door het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wanneer u bijvoorbeeld de Holland slotenmaker belt die in deze lijst voorkomt, weet u zeker dat u een betrouwbare slotenmaker aan uw deur krijgt. Mocht u in deze lijst toch geen slotenmaker vinden in uw directe omgeving dan zijn er diverse tips waar u op kunt letten.  Wanneer de gebelde slotenmaker geen duidelijke prijsafspraken wil maken kunt u beter beslissen een ander te bellen. Betrouwbare slotenmakers kunnen u een prima prijsindicatie geven voor de klus, of het nu gaat om buitensluiten, afgebroken sleutels of nieuwe sloten laten plaatsen. Check reviews over het betreffende bedrijf op andere websites. Niet alle reviews op een website zijn altijd eerlijk verdiend. Een laatste goede tip is om alvast een betrouwbare slotenmaker te zoeken in uw regio en het nummer daarvan in uw telefoon te zetten. Op deze manier heeft u alle tijd om een betrouwbare slotenmaker te zoeken en raakt u niet in paniek in lastige situaties.

Sloten openen en beveiligen

Het werk van een slotenmaker bestaat lang niet alleen uit sloten openen. Ook wanneer er bij u is ingebroken kunt u een slotenmaker bellen om sloten te vervangen of te beveiligen. Ze plaatsen professionele sloten en leveren daarbij perfect werk. Een slotenmaker zal in veel gevallen in staat zijn om een dichtgevallen slot zonder schade open te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in