Home Blog Evim vloeren heeft een ruim aanbod vloeren

Evim vloeren heeft een ruim aanbod vloeren

134
0

Vloeren zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Als je een nieuwe woning koopt, wil je vaak jouw smaak terug laten komen in de woning. Dit kan betekenen dat de vloer die al in de woonkamer ligt, misschien niet jouw smaak is. Jij wilt misschien een moderne en luxe woonkamer en dit is misschien hout, wat een landelijke uitstraling geeft. Dit betekent dus dat er een nieuwe vloer gelegd gaat worden. En de oude vloer eruit gehaald worden. Die vloer kan je het beste voordat je de nieuwe woning betreed opnieuw laten leggen. Uiteraard kan je dit ook zelf doen. Maar mocht je twee linkerhanden hebben, dan kan je het beste iemand inschakelen hiervoor, want je hebt natuurlijk het meeste plezier van een vloer die juist is gelegd!

Ga voor een hoogglans vloer

Er zijn verschillende keuzes te maken als je een nieuwe vloer wilt. Welke stijl kies je? Er zijn verschillende moderne stijlen die je de laatste tijd in elke woonkamer terugziet. Zo is er de industriĆ«le stijl. Dit is een moderne stijl met veel beton en hout.Ook is er de luxe en moderne stijl van de hoogglans vloer. Dit geeft een unieke, moderne maar toch klassieke uitstraling. Het geeft een bepaalde luxe weer, daarom kiezen steeds meer mensen voor deze stijl. De hoogglanstegels zijn onderhoudsvrij en erg robuust en deze vloer is een echte eyecatcher. De hoogglans tegels zijn er in verschillende kleuren bij Evim vloeren, zoals betonlook, wit, grijs of zwart. Daarnaast zijn de tegels er in verschillende formaten. Ze zijn verkrijgbaar vanaf de maten 30×60 cm tot het formaat 90x180cm. Verschillende partijen hebben een legservice waar je gebruik van kunt maken.

Quick-Step vloeren leg je gemakkelijk alleen

Wil je toch de vloer zelf leggen of wil je gewoon een goedkopere vloer aanschaffen? Dan kies je voor kliklaminaat van de Quick-Step vloeren. De Quick-Step vloeren zijn erg innovatief. Een voordeel van kliklaminaat is dat er geen losse onderdelen nodig zijn om alle losse delen aan elkaar te bevestigen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om de vloer te leggen. Een ander voordeel is dat er hierdoor minder kosten aan verbonden zijn. De Quick-Step vloeren zijn verkrijgbaar in het laminaat, parketvloeren of PVC-vloeren. De PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, daardoor is de collectie erg divers en sfeervol. Daarnaast zijn de Quick-Step vloeren in verschillende diktes en hardheden uit te zoeken. Het is een zeer betaalbare vloer, geschikt voor verschillende woonruimtes.