Home Tuin Een comfortabele avond met een tuinhaard: welke past bij jou?

Een comfortabele avond met een tuinhaard: welke past bij jou?

424
0

In de lente is het heerlijk om buiten te genieten, maar wanneer de avond valt wordt het nog behoorlijk fris. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: een tuinhaard! Een tuinhaard zorgt ervoor dat je terras of tuin comfortabel warm blijft, zelfs als de temperatuur daalt.

Er zijn verschillende soorten tuinhaarden verkrijgbaar, zoals houthaarden, gashaarden en pellethaarden. Er is dan ook best veel keuze. Hoe kies jij de beste haard voor je tuin en waar kun je deze tuinhaard kopen? Dat lees je in dit artikel.

Welke tuinhaard past bij je?

Wanneer je van plan bent om een tuinhaard aan te schaffen, heb je de keuze uit een divers aanbod van kachels. Er zijn namelijk drie verschillende soorten haarden verkrijgbaar: 

  • Gashaarden: deze haarden bieden snel warmte en zijn eenvoudig te bedienen;
  • Houthaarden: deze haarden zorgen voor een gezellige sfeer en de heerlijke geur van brandend hout;
  • Pellethaarden: deze haarden werken op geperste houtkorrels en hebben een hoog rendement.

Welke kachel het beste bij jou en je tuin past, hangt af van je persoonlijke voorkeur en wensen. Doe daarom goed onderzoek, voordat je tot aankoop overgaat.

Kies voor een houthaard in de tuin

Een gashaard biedt het gemak van een vurig schouwspel dat met een simpele druk op de knop ontvlamt. Maar bij een houthaard ervaar je de authentieke charme van de heerlijke geur van brandend hout. Dit kost wat meer werk, maar het is het zeker waard. Daarom zijn we bij DeWoontuin zo’n groot fan van houthaarden. Die haarden brengen namelijk een romantische sfeer met zich mee en geven je het gevoel dat je op vakantie bent in je eigen tuin. Dat wil toch iedereen?

Waar koop je een houthaard?

Ben je op zoek naar een hoogwaardige houtkachel in Noord-Holland? Dan ben je bij Krul Alltech aan het juiste adres. Deze leverancier van kachels en haarden is gevestigd in Benningbroek en biedt in het Experience Center een overweldigende keuze van meer dan 700 verschillende haarden. Krul Alltech staat garant voor kwaliteit. Neem daarom eens een kijkje op de website of maak een afspraak en breng een bezoek aan het Experience Center van Krul Alltech.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in